از گذشته تا به حال، پیشگیری از بروز در کنار رفع عارضه های پوستی به منظور حفظ لطافت، شادابی و جوانی صورت در اولویت افراد بوده، چرا که از مهمترین فاکتورهای زیبایی بشمار می رود.
از این روهمواره یکی از محصولات آرایشی و بهداشتی که از آغاز این صنعت مورد توجه قرار داشته، محصولات مربوط به پوست صورت بوده است. از جمله عواملی که می تواند زمینه ساز بروز عارضه های پوستی شود فاکتور سن است که زیاد شدن آن با کاهش فاکتورهای رطوبت رسان طبیعی موجود درپوست همراه است که موجب کاهش قابلیت پوست در نگهداری رطوبت شده و پوست، ظاهری چروکیده به خود می گیرد.
علاوه بر عامل سن عواملی همچون استرس و نگرانی نیز موجب تقویت این عارضه ها در پوست می شوند. از مهمترین عواملی که می تواند به ساختار پوست آسیب برساند اشعه UV نور خورشید است که علاوه برایجاد لک و کک و آسیب رسانی به ساختار کلاژن پوست، موجب خشکی، سوختگی و خشن شدن پوست شده و زمینه ساز پیدایش خطوط ریز در سطح پوست می باشد.
همچنین در این میان رادیکال های آزاد با آسیب رسانی به سلولهای پوستی اپیدرم نقش کلیدی در پیری زودرس پوست ایفا میکنند.
ویتامین C یا آسکوربیک اسید یکی از ریزمغذی های مورد نیاز برای بدن است که هم به صورت موضعی و هم به صورت خوراکی در سلامت پوست و بدن نقش به سزایی دارد و از آنجا که بدن قادر به سنتز ویتامین C نمی باشد نیاز بدن به این ویتامین اجتناب ناپذیر است.
این ویتامین در بدن موجب افزایش جذب آهن، بهبود عملکرد برخی هورمون ها، افزایش تراکم استخوانی، سنتز اپی نفرین از تیروزین (بهبود عملکرد مغز و رفتارهای عصبی)، درمان برخی از سرطانها و ... میگردد. همچنین این ویتامین بر روی سلامت پوست تاثیر به سزایی دارد.
با توجه به دفع سریع محلول آبی ویتامین C از بدن و در عین حال سرعت نفوذ و جذب بالای این ویتامین از طریق پوست، استفاده موضعی آن در غلظت های مشخص بسیار مورد توجه قرار گرفته است، به طوری که مصرف روزانه آن به تنهایی با بهبود علائم پیری پوست موجب بازیابی جوانی پوست و استفاده آن در کنار لایه بردارهای دیگر جایگزین مناسبی است برای افرادی که تمایل به روشهای تهاجمی تر مانند پیلینگ، لیزر فرکشنال CO2 و میکرونیدلینگ دارند.